ساخت ارت الکترونیکی چگونه است؟

ساخت ارت الکترونیکی چگونه است؟ ارت های الکترونیکی دارای ورودی و خروجی تک فاز و سه فاز می باشند. خروجی که در این دستگاه ها وجود دارد بین ۵ آمپر تا چند صد آمپر می باشد بنابراین می تواند دستگاه ها و تجهیزات گوناگونی را تحت پوشش قرار دهند. دستگاه ارت الکترونیکی دارای کابلی است که به بدنه دستگاه متصل شده که به وسیله آن تثبیت بدنه روی حالت صفر انجام می گیرد. ارت های  الکترونیکی دارای سنسورهای برای تشخیص نفوذ آب به تاسیسات برقی می باشند و همین امر موجب سرعت عملکرد بالا در این دستگاه شده است. دستگاه ارت الکترونیکی مجهز به سیستم تشخیص خطای اتصال در بدنه است و به همین دلیل قابلیت قطع برق را در ۲۵ میلی ثانیه به وسیله سوئیچینگ را دارد.



زمانی که ولتاژ به حد بالای ۲۰ ولت می رسد، ارت الکترونیکی به صورت اتوماتیک برق را قطع می کند. با استفاده از این راهکار خطرات و آسیب های احتمالی به دستگاه و همچنین خطرات تهدید کننده جان انسان ها به مقدار زیادی کاهش خواهد داد. در ادامه  ساخت ارت الکترونیکی چگونه است؟ باید بدانید ارت های الکترونیکی به صورت ضد زلزله و ضد آب هستند و به همین علت  تحت تاثیر تغییرات جوی قرار نگرفته، و نتایج آن ها دستخوش تغییر و یا خطا نمی شوند.



ساخت اجزای ارت الکترونیکی


در ادامه موضوع ساخت ارت الکترونیکی چگونه است باید بگوییم ساختار این دستگاه ها شامل سه بخش اصلی است. قسمت نخست در این دستگاه مربوط سیستم سوئیچینگ است که بین بدنه و قسمت مربوط به ارت تجهیزات ارتباط ایجاد می کند. هنگامی که ولتاژ در بدنه دستگاه از مقدار ۴۳ ولت بیشتر گردد و در دستگاه این جریان به وجود می آید خروجی قطع می شود و افراد را در برآسیب های جانی و مالی محافظت می کند. هنگامی که ولتاژ به صورت ناگهانی افزایش پیدا کنند، قطع لحظه ای ولتاژ انجام اتفاق می افتد تا دستگاه ها و تجهیزات در امنیت  باشند.


قسمت دوم به سیستم تخلیه الکتریکی مربوط است که القاهای به وجود آمد بر روی بدنه دستگاه را حذف می کند. در این حالت از دستگاه حافظت شده و ولتاژ بدنه روی صفر تنظیم می گردد.


این اجزا و لوازم باعث کاهش خرابی ها و بروز خطا درتجهیزات می شوند و به دوام افزایش آن کمک زیادی می کند.


سومین قسمت از دستگاه های ارت به صورت مدار واسط ارت الکترونیکی می باشد. این قسمت مسئولیت ایجاد ارتباط میان مدار تخلیه و مدار سوئیچینگ را بر عهده دارد و مقدار ولتاژ بدنه ساخت ارت الکترونیکی را تحت ارزیابی قرار می دهد.




کاربرد و ساخت دستگاه ارت الکترونیکی چگونه است؟


درباره ساخت ارت الکترونیکی باید بگوییم کاربرد گسترده ایدر صنایع  دارد. امروزه  نمی توانیم کاربرد این دستگاه را به یک مکان محدود کنیم. اماکنی مانند بانک ها، ساختمان های مسکونی، ادارات، بخش های تجاری، آپارتمان ها، کارخانه ها، سرورها، لوازم خانگی، خودپرداز، تجهیزات و دستگاه های صنعتی  برای ایجاد ایمنی و امنیت از ارت الکترونیکی استفاده می نمایند. درحقیقت در هر مکانی که برق وجود دارد و کاربران از تجهیزات برقی استفاده می کنند، ارت های الکترونیکی نصب می کنند. در واقع کاربران باید از وجود سیستم ارتینگ درهر مکانی مطمئن شوند  تا بتوانند در سلامت کامل به زندگی خود ادامه دهند. با استفاده از این دستگاه ها آتش سوزی و برق گرفتگی و همچنین خطراتی که ناشی از آن می باشد به مقدار زیادی کاهش خواهد یافت.


دستگاه ارت الکترونیکی نوعی از تجهیزات نگهدارنده است که ولتاژها و جریان های القایی موجود را که  بر روی بدنه دستگاه ها وجود دارد را به خود جذب می کند. زمانی که بدنه با آب اتصال پیدا می کند، ارت الکترونیکی به شکل کاملا اتوماتیک در کمتر از ۲۵ میلی ثانیه، برق را به صورت سوئیچینگ قطع می کند. در این موقعیت برق به صورت کلی قطع نشده و تنها به شکل سوئیچینگ قطع می شود. ارت الکترونیکی یک جایگزین مناسب برای چاه ارت است و از قابلیت نصب آسانی برخوردار است.


به همین علتاست که امروزه کاربران به استفاده از ارت های الکترونیکی روی آورده اند و دیگر کمتر مکانی را می توانید پیدا کنید که از چاه ارت استفاده نمایند.


استفاده از این سیستم مزیت های بسیاری زیادی دارد و می توانند به عدم انتقال جریان برق و پیشگیری از انتقال نشتی به کاربران کمک کند. بدین شکل کاربران بدون هیچگونه استرسی در محل کار و زندگی حضور پیدا خواهند کرد و به فعالیت می پردازند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *